Organizacja wesel i imprez towarzyskich dom weselny „U NOWAKA” Chrzanów - Luszowice

ŚWIADCZMY  USŁUGI  W  ZAKRESIE  GASTRONOMII  ORAZ  CUKIERNICTWA.

 

Firmowa Karta Dań  

 

WESELE  JEDNODNIOWE

 

GASTRONOMIA

  • OBIAD: dowolna zupa, cztery rodzaje mięs na półmiskach, trzy gatunki surówek lub sałatek, ziemniaki (mogą być łączone z kluską śląską), kompot;
  • DANIA  GORĄCE: trzy gorące dania wg. karty dań;
  • ZIMNA PŁYTA:  zestaw mięs pieczystych, szynek, wędlin w auszpiku, kiełbasa swojska;
  • OWOCE: co najmniej trzy rodzaje (w zależności od pory roku);
  • DESER: (lody lub owoce z bitą śmietaną, itp.);
  • ZIMNE  NAPOJE: pepsi, woda mineralna gazowana i niegazowana, napoje Fantic w butelkach szklanych, soki Caprio, woda mineralna niegazowana z cytryną i miętą - podawane w dzbankach, (istnieje możliwość wymiany na dowolne napoje w butelkach szklanych i pet za dodatkową dopłatą);
  • KAWA I HERBATA W FORMIE BARKU KAWOWEGO

 

CUKIERNICTWO

  • TORT: według wyboru;
  • PACZKI (ilość gości podzielona przez dwa);
  • CIASTA + CIASTECZKA na stoły;
  • CIASTA do domu w opakowaniach lub na blachach przed weselem;

CENA  ZA  OSOBĘ  WRAZ  Z  DEKORACJĄ SALI,  STOŁÓW,  KRZESEŁ,  I  PEŁNĄ  OBSŁUGĄ OD 165 zł

 

 

WESELE  DWUDNIOWE

DZIEŃ  I  - PROPOZYCJA JAK  PRZY WESELU JEDNODNIOWYM

 

POPRAWINY: GASTRONOMIA

  • OBIAD: dowolna zupa, dowolne mięso serwowane na talerzach, surówka lub sałatka serwowana na talerzach, dowolny dodatek ( ziemniaki , frytki , dufinki , kluska śląska , itp.), 
  • DANIA  GORĄCE: dwa gorące dania wg karty dań;
  • ZIMNA PŁYTA: zestaw mięs pieczystych, szynek, wędlin w auszpiku, kiełbasa swojska; sałatki do zimnej płyty: dwa rodzaje; przystawki do zimnej płyty: marynowane pieczarki, ogórki, papryka, galaretki drobiowe i wieprzowe, śledzie w różnych wersjach, ryba na zimno , świeże warzywa sezonowe;
  • OWOCE: co najmniej trzy rodzaje (w zależności od pory roku);
  • ZIMNE  NAPOJE: pepsi, woda mineralna gazowana i niegazowana, napoje Fantic w butelkach szklanych, soki Caprio, woda mineralna niegazowana z cytryną i miętą - podawane w dzbankach, (istnieje możliwość wymiany na dowolne napoje w butelkach szklanych i pet za dodatkową dopłatą);
  • KAWA I HERBATA W FORMIE BARKU KAWOWEGO

 

CUKIERNICTWO

  • TORT: według wyboru;
  • PACZKI (ilość gości podzielona przez dwa);
  • CIASTA + CIASTECZKA na stoły;
  • CIASTA do domu w opakowaniach lub na blachach przed weselem;

CENA  ZA  OSOBĘ  WRAZ  Z  DEKORACJĄ SALI,  STOŁÓW,  KRZESEŁ,  I  PEŁNĄ  OBSŁUGĄ OD 210 zł

 

 

UROCZYSTOŚĆ KOMUNIJNA

 

GASTRONOMIA

KLIENT  WYBIERA  Z  KARTY  DAŃ DOWOLNĄ  KONFIGURACJĘ  POTRAW  WEDŁUG  SCHEMATU:

  • OBIAD: dowolna zupa, dwa rodzaje mięs serwowane na półmiskach (każdy uczestnik ma dwie porcje), zestaw dwóch surówek, ziemniaki (ewentualnie kluska śląska), kompot; 
  • DANIA  GORĄCE: jedno spośród 24 dań podanych na pierwszej stronie karty dań, dowolny dodatek ( ziemniaki, frytki, dufinki, kluska śląska, ryż itp.), surówka;
  • ZIMNA PŁYTA: zestaw trzech wędlin na półmiskach, tymbaliki drobiowe, marynaty, zestaw śledzi, ryba na zimno, zestaw dwóch sałatek do zimnej płyty;
  • DESER + OWOCE
  • ZIMNE  NAPOJE
  • KAWA I HERBATA

CENA  ZA  OSOBĘ  DOROSŁĄ  Z  PEŁNĄ  OBSŁUGĄ  OD 118 zł

CENA  ZA  DZIECKO DO LAT 10  75%  KWOTY  BAZOWEJ

 

CUKIERNICTWO

KOSZT JEDNEGO CIASTA (WYPIEK DOMOWY) OD 69 zł za szt.

KOSZT JEDNEGO TORTA WRAZ Z DEKORACJĄ OD 100 zł za szt.

CENA PACZKI CIASTA DLA GOŚCI OD 23 zł za szt.

 

 

18 URODZINY

 

GASTRONOMIA

KLIENT  WYBIERA  Z  KARTY  DAŃ DOWOLNĄ  KONFIGURACJĘ  POTRAW  WEDŁUG  SCHEMATU:

  • OBIAD: jedno spośród 24 dań podanych na pierwszej stronie karty dań, dowolny dodatek ( ziemniaki, frytki, dufinki, kluska śląska, ryż itp.), surówka; 
  • DANIA  GORĄCE: jedno spośród 24 dań podanych na pierwszej stronie karty dań, dowolny dodatek ( ziemniaki, frytki, dufinki, kluska śląska, ryż itp.), surówka;
  • ZIMNA PŁYTA: zestaw trzech wędlin na półmiskach, tymbaliki drobiowe, marynaty, zestaw śledzi, ryba na zimno, zestaw dwuch sałatek do zimnej płyty;
  • PRZEKĄSKI: paluszki, chipsy, orzeszki ziemne solone;
  • ZIMNE  NAPOJE
  • KAWA I HERBATA

CENA  Z  PEŁNĄ  OBSŁUGĄ  OD 45 zł  DO 55 zł  W  ZALEŻNOŚCI OD WYBRANYCH DAŃ

 

CUKIERNICTWO

KOSZT JEDNEGO CIASTA (WYPIEK DOMOWY) OD 69 zł za szt.

KOSZT JEDNEGO TORTA WRAZ Z DEKORACJĄ OD 100 zł za szt.

CENA PACZKI CIASTA DLA GOŚCI OD 23 zł za szt.

 

Z  KAŻDYM  KLIENTEM  USTALAMY  MENU  INDYWIDUALNIE

KOSZT  WYNAJMU  SALI  300 zł  +  MEDIA

 

 

ROCZNICE ŚLUBU, URODZINY, IMIENINY, SPOTKANIA RODZINNE

 

GASTRONOMIA

KLIENT  WYBIERA  Z  KARTY  DAŃ DOWOLNĄ  KONFIGURACJĘ  POTRAW  WEDŁUG  SCHEMATU:

  • OBIAD: jedno spośród 24 dań podanych na pierwszej stronie karty dań, dowolny dodatek ( ziemniaki, frytki, dufinki, kluska śląska, ryż itp.), surówka; 
  • DANIA  GORĄCE: jedno spośród 24 dań podanych na pierwszej stronie karty dań, dowolny dodatek ( ziemniaki, frytki, dufinki, kluska śląska, ryż itp.), surówka;
  • ZIMNA PŁYTA: mięsa pieczyste, zestaw trzech wędlin na półmiskach, kiełbasa swojska, smalczyk swojski, zestaw śledzi, ryba na zimno w sosach firmowych, deski serów, tymbaliki drobiowe, zestaw kanapek bankietowych, zestaw dwuch sałatek do zimnej płyty;
  • ZIMNE  NAPOJE
  • KAWA I HERBATA

CENA  Z  PEŁNĄ  OBSŁUGĄ  OD 65 zł  DO 75 zł  W  ZALEŻNOŚCI OD WYBRANYCH DAŃ

 

CUKIERNICTWO

KOSZT JEDNEGO CIASTA (WYPIEK DOMOWY) OD 69 zł za szt.

KOSZT JEDNEGO TORTA WRAZ Z DEKORACJĄ OD 100 zł za szt.

CENA PACZKI CIASTA DLA GOŚCI OD 23 zł za szt.

 

Z  KAŻDYM  KLIENTEM  USTALAMY  MENU  INDYWIDUALNIE

KOSZT  WYNAJMU  SALI  300 zł  +  MEDIA

 

 

PÓŁMETKI , KOMERSY , ZABAWY KLASOWE

 

GASTRONOMIA

KLIENT  WYBIERA  Z  KARTY  DAŃ DOWOLNĄ  KONFIGURACJĘ  POTRAW  WEDŁUG  SCHEMATU:

  • OBIAD: jedno spośród 24 dań podanych na pierwszej stronie karty dań, dowolny dodatek ( ziemniaki, frytki, dufinki, kluska śląska, ryż itp.), surówka; 
  • DANIA  GORĄCE: jedno spośród 24 dań podanych na pierwszej stronie karty dań, dowolny dodatek ( ziemniaki, frytki, dufinki, kluska śląska, ryż itp.), surówka;
  • ZIMNA PŁYTA: zestaw trzech wędlin na półmiskach, tymbaliki drobiowe, zestaw kanapek bankietowych, zestaw dwuch sałatek do zimnej płyty;
  • PRZEKĄSKI: paluszki, chipsy, orzeszki ziemne solone;
  • ZIMNE  NAPOJE
  • KAWA I HERBATA

CENA  Z  PEŁNĄ  OBSŁUGĄ  OD 45 zł  DO 55 zł  W  ZALEŻNOŚCI OD WYBRANYCH DAŃ

CENA  ZA  DZIECKO DO LAT 10  75%  KWOTY  BAZOWEJ

 

CUKIERNICTWO

KOSZT JEDNEGO CIASTA (WYPIEK DOMOWY) OD 69 zł za szt.

KOSZT JEDNEGO TORTA WRAZ Z DEKORACJĄ OD 100 zł za szt.

CENA PACZKI CIASTA DLA GOŚCI OD 23 zł za szt.

 

Z  KAŻDYM  KLIENTEM  USTALAMY  MENU  INDYWIDUALNIE

KOSZT  WYNAJMU  SALI  300 zł  +  MEDIA

 

 

STYPY

 

GASTRONOMIA

KLIENT  WYBIERA  Z  KARTY  DAŃ DOWOLNĄ  KONFIGURACJĘ  POTRAW  WEDŁUG  SCHEMATU:

  • OBIAD: zupa + jedno spośród 24 dań podanych na pierwszej stronie karty dań, dowolny dodatek ( ziemniaki, frytki, dufinki, kluska śląska, ryż itp.), surówka; 
  • ZIMNA PŁYTA: zestaw trzech wędlin na półmiskach, tymbaliki drobiowe, deska serów, zestaw dwuch sałatek do zimnej płyty;
  • PRZEKĄSKI: paluszki, chipsy, orzeszki ziemne solone;
  • CIASTO
  • KAWA I HERBATA

CENA  Z  PEŁNĄ  OBSŁUGĄ  OD 40 zł  DO 45 zł  W  ZALEŻNOŚCI OD WYBRANYCH DAŃ

Z  KAŻDYM  KLIENTEM  USTALAMY  MENU  INDYWIDUALNIE

KOSZT  WYNAJMU  SALI  300 zł  +  MEDIA