ŚWIADCZMY USŁUGI W ZAKRESIE GASTRONOMII ORAZ CUKIERNICTWA.
Firmowa Karta Dań
WESELE JEDNODNIOWE
GASTRONOMIA
- OBIAD: dowolna zupa, cztery rodzaje mięs na półmiskach, trzy gatunki surówek lub sałatek, ziemniaki (mogą być łączone z kluską śląską), kompot;
- DANIA GORĄCE: trzy gorące dania wg. karty dań;
- ZIMNA PŁYTA: zestaw mięs pieczystych, szynek, wędlin w auszpiku, kiełbasa swojska;
- OWOCE: co najmniej trzy rodzaje (w zależności od pory roku);
- DESER: (lody lub owoce z bitą śmietaną, itp.);
- ZIMNE NAPOJE: pepsi, woda mineralna gazowana i niegazowana, napoje Fantic w butelkach szklanych, soki Caprio, woda mineralna niegazowana z cytryną i miętą - podawane w dzbankach, (istnieje możliwość wymiany na dowolne napoje w butelkach szklanych i pet za dodatkową dopłatą);
- KAWA I HERBATA W FORMIE BARKU KAWOWEGO
CUKIERNICTWO
- TORT: według wyboru;
- PACZKI (ilość gości podzielona przez dwa);
- CIASTA + CIASTECZKA na stoły;
- CIASTA do domu w opakowaniach lub na blachach przed weselem;
CENA ZA OSOBĘ WRAZ Z DEKORACJĄ SALI, STOŁÓW, KRZESEŁ, I PEŁNĄ OBSŁUGĄ OD 270 zł
POPRAWINY
POPRAWINY: GASTRONOMIA
- OBIAD: dowolna zupa, dowolne mięso serwowane na talerzach, surówka lub sałatka serwowana na talerzach, dowolny dodatek ( ziemniaki , frytki , dufinki , kluska śląska , itp.),
- DANIA GORĄCE: dwa gorące dania wg karty dań;
- ZIMNA PŁYTA: zestaw mięs pieczystych, szynek, wędlin w auszpiku, kiełbasa swojska; sałatki do zimnej płyty: dwa rodzaje; przystawki do zimnej płyty: marynowane pieczarki, ogórki, papryka, galaretki drobiowe i wieprzowe, śledzie w różnych wersjach, ryba na zimno , świeże warzywa sezonowe;
- OWOCE: co najmniej trzy rodzaje (w zależności od pory roku);
- ZIMNE NAPOJE: pepsi, woda mineralna gazowana i niegazowana, napoje Fantic w butelkach szklanych, soki Caprio, woda mineralna niegazowana z cytryną i miętą - podawane w dzbankach, (istnieje możliwość wymiany na dowolne napoje w butelkach szklanych i pet za dodatkową dopłatą);
- KAWA I HERBATA W FORMIE BARKU KAWOWEGO
CUKIERNICTWO
- TORT: według wyboru;
- PACZKI (ilość gości podzielona przez dwa);
- CIASTA + CIASTECZKA na stoły;
- CIASTA do domu w opakowaniach lub na blachach przed weselem;
CENA ZA OSOBĘ WRAZ Z DEKORACJĄ SALI, STOŁÓW, KRZESEŁ, I PEŁNĄ OBSŁUGĄ OD 120 zł
UROCZYSTOŚĆ KOMUNIJNA
GASTRONOMIA
KLIENT WYBIERA Z KARTY DAŃ DOWOLNĄ KONFIGURACJĘ POTRAW WEDŁUG SCHEMATU:
- OBIAD: dowolna zupa, dwa rodzaje mięs serwowane na półmiskach (każdy uczestnik ma dwie porcje), zestaw dwóch surówek, ziemniaki (ewentualnie kluska śląska), kompot;
- DANIA GORĄCE: jedno spośród 24 dań podanych na pierwszej stronie karty dań, dowolny dodatek ( ziemniaki, frytki, dufinki, kluska śląska, ryż itp.), surówka;
- ZIMNA PŁYTA: zestaw trzech wędlin na półmiskach, tymbaliki drobiowe, marynaty, zestaw śledzi, ryba na zimno, zestaw dwóch sałatek do zimnej płyty;
- DESER + OWOCE
- ZIMNE NAPOJE
- KAWA I HERBATA
CENA ZA OSOBĘ DOROSŁĄ Z PEŁNĄ OBSŁUGĄ OD 170 zł
CENA ZA DZIECKO DO LAT 10 75% KWOTY BAZOWEJ
CUKIERNICTWO
KOSZT JEDNEGO CIASTA (WYPIEK DOMOWY) OD 90 zł za szt.
KOSZT JEDNEGO TORTA WRAZ Z DEKORACJĄ OD 160 zł za szt.
CENA PACZKI CIASTA DLA GOŚCI OD 30 zł za szt.
18 URODZINY
GASTRONOMIA
KLIENT WYBIERA Z KARTY DAŃ DOWOLNĄ KONFIGURACJĘ POTRAW WEDŁUG SCHEMATU:
- OBIAD: jedno spośród 24 dań podanych na pierwszej stronie karty dań, dowolny dodatek ( ziemniaki, frytki, dufinki, kluska śląska, ryż itp.), surówka;
- DANIA GORĄCE: jedno spośród 24 dań podanych na pierwszej stronie karty dań, dowolny dodatek ( ziemniaki, frytki, dufinki, kluska śląska, ryż itp.), surówka;
- ZIMNA PŁYTA: zestaw trzech wędlin na półmiskach, tymbaliki drobiowe, marynaty, zestaw śledzi, ryba na zimno, zestaw dwuch sałatek do zimnej płyty;
- PRZEKĄSKI: paluszki, chipsy, orzeszki ziemne solone;
- ZIMNE NAPOJE
- KAWA I HERBATA
CENA Z PEŁNĄ OBSŁUGĄ OD 95 zł W ZALEŻNOŚCI OD WYBRANYCH DAŃ
CUKIERNICTWO
KOSZT JEDNEGO CIASTA (WYPIEK DOMOWY) OD 90 zł za szt.
KOSZT JEDNEGO TORTA WRAZ Z DEKORACJĄ OD 160 zł za szt.
CENA PACZKI CIASTA DLA GOŚCI OD 30 zł za szt.
Z KAŻDYM KLIENTEM USTALAMY MENU INDYWIDUALNIE
KOSZT WYNAJMU SALI 400 zł + 400 zł MEDIA
ROCZNICE ŚLUBU, URODZINY, IMIENINY, SPOTKANIA RODZINNE
GASTRONOMIA
KLIENT WYBIERA Z KARTY DAŃ DOWOLNĄ KONFIGURACJĘ POTRAW WEDŁUG SCHEMATU:
- OBIAD: jedno spośród 24 dań podanych na pierwszej stronie karty dań, dowolny dodatek ( ziemniaki, frytki, dufinki, kluska śląska, ryż itp.), surówka;
- DANIA GORĄCE: jedno spośród 24 dań podanych na pierwszej stronie karty dań, dowolny dodatek ( ziemniaki, frytki, dufinki, kluska śląska, ryż itp.), surówka;
- ZIMNA PŁYTA: mięsa pieczyste, zestaw trzech wędlin na półmiskach, kiełbasa swojska, smalczyk swojski, zestaw śledzi, ryba na zimno w sosach firmowych, deski serów, tymbaliki drobiowe, zestaw kanapek bankietowych, zestaw dwuch sałatek do zimnej płyty;
- ZIMNE NAPOJE
- KAWA I HERBATA
CENA Z PEŁNĄ OBSŁUGĄ OD 95 zł W ZALEŻNOŚCI OD WYBRANYCH DAŃ
CUKIERNICTWO
KOSZT JEDNEGO CIASTA (WYPIEK DOMOWY) OD 90 zł za szt.
KOSZT JEDNEGO TORTA WRAZ Z DEKORACJĄ OD 160 zł za szt.
CENA PACZKI CIASTA DLA GOŚCI OD 30 zł za szt.
Z KAŻDYM KLIENTEM USTALAMY MENU INDYWIDUALNIE
KOSZT WYNAJMU SALI 400 zł + 400 zł MEDIA
PÓŁMETKI , KOMERSY , ZABAWY KLASOWE
GASTRONOMIA
KLIENT WYBIERA Z KARTY DAŃ DOWOLNĄ KONFIGURACJĘ POTRAW WEDŁUG SCHEMATU:
- OBIAD: jedno spośród 24 dań podanych na pierwszej stronie karty dań, dowolny dodatek ( ziemniaki, frytki, dufinki, kluska śląska, ryż itp.), surówka;
- DANIA GORĄCE: jedno spośród 24 dań podanych na pierwszej stronie karty dań, dowolny dodatek ( ziemniaki, frytki, dufinki, kluska śląska, ryż itp.), surówka;
- ZIMNA PŁYTA: zestaw trzech wędlin na półmiskach, tymbaliki drobiowe, zestaw kanapek bankietowych, zestaw dwuch sałatek do zimnej płyty;
- PRZEKĄSKI: paluszki, chipsy, orzeszki ziemne solone;
- ZIMNE NAPOJE
- KAWA I HERBATA
CENA Z PEŁNĄ OBSŁUGĄ OD 85 zł W ZALEŻNOŚCI OD WYBRANYCH DAŃ
CENA ZA DZIECKO DO LAT 10 75% KWOTY BAZOWEJ
CUKIERNICTWO
KOSZT JEDNEGO CIASTA (WYPIEK DOMOWY) OD 90 zł za szt.
KOSZT JEDNEGO TORTA WRAZ Z DEKORACJĄ OD 160 zł za szt.
CENA PACZKI CIASTA DLA GOŚCI OD 30 zł za szt.
Z KAŻDYM KLIENTEM USTALAMY MENU INDYWIDUALNIE
KOSZT WYNAJMU SALI 400 zł + 400zł MEDIA
STYPY
GASTRONOMIA
KLIENT WYBIERA Z KARTY DAŃ DOWOLNĄ KONFIGURACJĘ POTRAW WEDŁUG SCHEMATU:
- OBIAD: zupa + jedno spośród 24 dań podanych na pierwszej stronie karty dań, dowolny dodatek ( ziemniaki, frytki, dufinki, kluska śląska, ryż itp.), surówka;
- ZIMNA PŁYTA: zestaw trzech wędlin na półmiskach, tymbaliki drobiowe, deska serów, zestaw dwuch sałatek do zimnej płyty;
- PRZEKĄSKI: paluszki, chipsy, orzeszki ziemne solone;
- CIASTO
- KAWA I HERBATA
CENA Z PEŁNĄ OBSŁUGĄ OD 60 zł W ZALEŻNOŚCI OD WYBRANYCH DAŃ
CUKIERNICTWO
KOSZT JEDNEGO CIASTA (WYPIEK DOMOWY) OD 90 zł za szt.
KOSZT JEDNEGO TORTA WRAZ Z DEKORACJĄ OD 160 zł za szt.
CENA PACZKI CIASTA DLA GOŚCI OD 30 zł za szt.
Z KAŻDYM KLIENTEM USTALAMY MENU INDYWIDUALNIE
KOSZT WYNAJMU SALI 400 zł + 400 zł MEDIA