Organizacja wesel i imprez towarzyskich w miejscach wskazanych przez Klienta

 

Świadczmy usługi w zakresie gastronomii oraz cukiernictwa w miejscach wskazanych przez Klienta od 1992 roku.

Pracujemy na wszelkiego typu salach i obiektach dopuszczonych przez powiatowe stacje sanitarno-epidemiologiczne do organizacji imprez okolicznościowych na terenie małopolski i  śląska .

Od sezonu 2016 poszerzyliśmy działalność o organizację imprez w plenerze.

 

Firmowa Karta Dań  

 

 

GASTRONOMIA - WESELE JEDNODNIOWE

  • OBIAD: dowolna  zupa z karty dań, cztery gatunki mięs na półmiskach, dodatki, zestaw  surówek, kompot;
  • DANIA  GORĄCE: trzy dowolne z karty dań (za wyjątkiem dań na specjalne zamówienie);
  • ZIMNA PŁYTA: mięsa pieczyste, szynki w auszpiku, szynki tradycyjne, kiełbasy swojskie, tymbaliki drobiowe, galareta wieprzowa, zestaw śledzi, ryba na zimno, marynaty, świeże warzywa, deski serów, zestaw  sałatek do zimnej płyty, pieczywo;
  • OWOCE  SEZONOWE
  • DESER
  • ZIMNE  NAPOJE BEZ LIMITU 
  • KAWA I HERBATA W FORMIE BARKU KAWOWEGO

CENA  ZA  OSOBĘ Z  PEŁNĄ  OBSŁUGĄ OD 115 ZŁOTYCH

 

 

GASTRONOMIA - WESELE I POPRAWINY

  • DZIEŃ WESELA - PROPOZYCJA JAK WYŻEJ
  • DZIEŃ  II POPRAWINY
  • OBIAD DWUDANIOWY  SERWOWANY DO  STOLIKÓW (WYBÓR Z KARTY DAŃ).
  • DANIA  GORĄCE: dwa dowolne z karty dań (za wyjątkiem dań na specjalne zamówienie);
  • ZIMNA PŁYTA: mięsa pieczyste, szynki w auszpiku, szynki tradycyjne, kiełbasy swojskie, tymbaliki drobiowe, galareta wieprzowa, zestaw śledzi, ryba na zimno, marynaty, świeże warzywa, deski serów, zestaw sałatek do zimnej płyty, pieczywo;
  • OWOCE SEZONOWE.
  • ZIMNE NAPOJE BEZ LIMITU.
  • KAWA I HERBATA W FORMIE BARKU KAWOWEGO.

CENA  ZA  OSOBĘ Z PEŁNĄ OBSŁUGĄ OD 155 ZŁ

 

 

STUDNIÓWKA 2017

 

WARIANT I

  • ZIMNA PŁYTA (serwowana na półmiskach): dwie dowolne sałatki z karty dań, wędlina (trzy rodzaje), marynaty, świeże warzywa, deski serów, pieczywo, kanapki bankietowe;
  • I DANIE GORĄCE: kotlet a'la de volay, talarki smażone, dwa rodzaje surówek (bukiet warzywny);
  • II DANIE GORĄCE: beouffstrogonow lub barszcz czerwony z pasztecikami;
  • PRZEKĄSKI: paluszki, chipsy, orzeszki ziemne solone;
  • DESER: ciasto serwowane do kawy;
  • ZIMNE  NAPOJE: soki pomarańczowe, napoje wieloowocowe Fantic, napoje jabłkowe, woda mineralna gazowana i niegazowana, pepsi;
  • KAWA I HERBATA (podawana każdemu oraz barki kawowe);

DLA RODZICÓW BĘDĄCYCH NA STUDNIÓWCE  JAKO  OPIEKA PRZYGOTOWANY JEST NIEODPŁATNIE DWUNASTOOSOBOWY STOLIK (KOMITET RODZICIELSKI)

DEKORACJA  SALI  I  STOŁÓW  GRATIS.

CENA  ZA  OSOBĘ OD 85 DO 90 ZŁ. 

 

WARIANT II

  • ZIMNA PŁYTA: kanapki bankietowe, kanapki na ciemnym, białym i czosnkowym pieczywie z wędliną, pastami i serami, babeczki bankietowe z nadzieniem gyrosowym, sałatką z piersi kurczaka i ananasem, tymbaliki drobiowe, dwie dowolne sałatki z karty dań, bukiet śledziowy, ryba na zimno na dwa sposoby, mięsa pieczyste, szynka nadziewana chrzanem w auszpiku, smalczyki swojskie z chlebem razowym;
  • I DANIE GORĄCE: dowolne danie z karty dań;
  • II DANIE GORĄCE: dowolne danie z karty dań;
  • PRZEKĄSKI: paluszki, chipsy, orzeszki ziemne solone;
  • DESER: ciasto serwowane do kawy;
  • ZIMNE  NAPOJE: soki caprio w dzbankach, napoje Fantic (butelka szklana), woda mineralna gazowana i niegazowana, pepsi;
  • KAWA I HERBATA (podawana każdemu oraz barki kawowe);

DLA RODZICÓW BĘDĄCYCH NA STUDNIÓWCE JAKO OPIEKA PRZYGOTOWANY JEST NIEODPŁATNIE DWUNASTOOSOBOWY STOLIK (KOMITET RODZICIELSKI)

DEKORACJA SALI I STOŁÓW GRATIS.

CENA ZA OSOBĘ OD 95 DO 100 ZŁ W ZALEŻNOŚCI OD LICZBY GOŚCI

 

 

UROCZYSTOŚĆ RODZINNE, KOMUNIE, CHRZCINY, URODZINY, IMIENINY itp.

 

GASTRONOMIA

KLIENT  WYBIERA  Z  KARTY  DAŃ DOWOLNĄ  KONFIGURACJĘ  POTRAW  WEDŁUG  SCHEMATU:

  • OBIAD: dowolna zupa, dwa rodzaje mięs serwowane na półmiskach (każdy uczestnik ma dwie porcje), zestaw dwóch surówek, ziemniaki (ewentualnie kluska śląska), kompot; 
  • DANIA  GORĄCE: jedno spośród 24 dań podanych na pierwszej stronie karty dań, dowolny dodatek (ziemniaki, frytki, dufinki, kluska śląska, ryż itp.), surówka;
  • ZIMNA PŁYTA: zestaw trzech wędlin na półmiskach, tymbaliki drobiowe lub galaretki drobiwe, galareta wieprzowa, marynaty, zestaw śledzi, ryba na zimno, zestaw dwóch sałatek do zimnej płyty;
  • DESER
  • ZIMNE  NAPOJE: sok pomarańczowy caprio, sok jabłkowy caprio, woda mineralna gazowana i niegazowana;
  • KAWA I HERBATA

CENA  ZA  OSOBĘ  DOROSŁĄ  Z  PEŁNĄ  OBSŁUGĄ  OD 98 zł

CENA  ZA  DZIECKO DO LAT 10  75%  KWOTY  BAZOWEJ

 

CUKIERNICTWO

KOSZT JEDNEGO CIASTA (WYPIEK DOMOWY) OD 69 zł za szt.

KOSZT JEDNEGO TORTA WRAZ Z DEKORACJĄ OD 100 zł za szt.

CENA PACZKI CIASTA DLA GOŚCI OD 23 zł za szt.

 

 

BOŻE NARODZENIE

 

GASTRONOMIA

WARIANT I

  • Karp smażony podany na półmiskach.
  • Barszcz czerwony z uszkami ( farsz grzybowy).
  • Ryba na zimno w sosach firmowych.
  • Śledź zielony w przyprawach.
  • Sałatka warzywna – tradycyjna.
  • Pieczywo.
  • Kawa i herbata w formie barku kawowego.

CENA ZA OSOBĘ Z OBSŁUGĄ 24 ZŁ. 

 

WARIANT II

  • Barszcz czerwony z fasolą „jasiek”.
  • Kapusta z grzybami.
  • Karp smażony.
  • Zestaw śledzi.
  • Sałatka szefowska.
  • Pieczywo.
  • Kawa i herbata w formie barku kawowego.

CENA ZA OSOBĘ Z OBSŁUGĄ 26 ZŁ. 

 

WARIANT III

  • Barszcz czerwony z pasztecikami.
  • Pierogi z grzybami.
  • Karp smażony.
  • Kapusta z grzybami.
  • Sałatka grecka.
  • Pieczywo.
  • Kawa i herbata w formie barku kawowego.

CENA ZA OSOBĘ Z OBSŁUGĄ 29 ZŁ.