Catering dla instytucji i zakładów pracy

W okresie od 01 listopada do 31 marca obsługujemy zakłady pracy w posiłki  regeneracyjne. Są  one  dostarczane  w  specjalistycznych pojemnikach  jednorazowych  korespondujących  z  kuchenkami  mikrofalowymi , co  umożliwia  ich  ewentualne  podgrzanie w  razie  wychłodzenia  podczas pracy  na  zewnątrz  budynków. Wszystkie  posiłki  mogą  być  dostarczane  w postaci  obiadu  dwudaniowego lub wymiennie - II  danie / zupa  z  wkładką . Zarówno  wersja  pierwsza , jak i  druga spełnia  wymogi  pod  względem kaloryczności określonej  w  ustawie .

Uprzejmie  informujemy, iż prowadzimy na bieżąco obsługę firm w zakresie przygotowania i dowozu posiłków regeneracyjnych dla pracowników. Nasza propozycja jest niezwykle elastyczna i dostosowana do przepisów ministerstwa pracy w powyższym aspekcie. Serwujemy pełne obiady (zupa + II danie) lub wymiennie zupa z wkładką / II danie. Wszystkie posiłki są dowożone do Klientów  w  ściśle  określonym  przedziale czasowym w pojemnikach współpracujących z urządzeniami kuchennymi (mikrofale, piekarniki  gazowe, piekarniki  elektryczne). serwowane posiłki są przygotowywane "na świeżo" zgodnie z wytycznymi sanitarno – epidemiologicznymi (łącznie z kalorycznością posiłku).

cena  za  zupę  z  wkładką / II  danie  -  14,00  zł
cena  za  cały  obiad  ( zupa + II  danie )  -  18,00 zł

Stosujemy indywidualne kalkulacje dla wszystkich firm powyżej 10 posiłków dziennie na cały okres trwania sezonu.