W okresie od 01 listopada do 31 marca obsługujemy zakłady pracy w posiłki regeneracyjne. Są one dostarczane w specjalistycznych pojemnikach jednorazowych korespondujących z kuchenkami mikrofalowymi , co umożliwia ich ewentualne podgrzanie w razie wychłodzenia podczas pracy na zewnątrz budynków. Wszystkie posiłki mogą być dostarczane w postaci obiadu dwudaniowego lub wymiennie - II danie / zupa z wkładką . Zarówno wersja pierwsza , jak i druga spełnia wymogi pod względem kaloryczności określonej w ustawie .
Uprzejmie informujemy, iż prowadzimy na bieżąco obsługę firm w zakresie przygotowania i dowozu posiłków regeneracyjnych dla pracowników. Nasza propozycja jest niezwykle elastyczna i dostosowana do przepisów ministerstwa pracy w powyższym aspekcie. Serwujemy pełne obiady (zupa + II danie) lub wymiennie zupa z wkładką / II danie. Wszystkie posiłki są dowożone do Klientów w ściśle określonym przedziale czasowym w pojemnikach współpracujących z urządzeniami kuchennymi (mikrofale, piekarniki gazowe, piekarniki elektryczne). serwowane posiłki są przygotowywane "na świeżo" zgodnie z wytycznymi sanitarno – epidemiologicznymi (łącznie z kalorycznością posiłku).